e
Banner

Etiketler: engin kırcı



Demiryoluyla ihracat %33 arttı


Yayın: 01-02-2021
Kategori: Demiryolu

Ares Logistics CEO’su Engin Kırcı, pandemi dönemde demir yolu ile ihracatın yüzde 33 artarak rekor seviyeye yükseldiğini belirtti. Karantina önlemlerinin yoğunlaştığı mart ve nisan aylarında bu artışın yüzde 43’e ulaştığını söyleyen Kırcı, “Kara yolları ve sınır kapılarındaki sıkı denetimler ve diğer tedbirler nedeniyle demir yolu ve Ro-Ro ile intermodal taşımalar öne çıktı.” dedi.




Ares Logistics Avrupa'yı Azerbaycan ve Gürcistan'a taşıyacak


Yayın: 16-04-2021
Kategori: Lojistik

Ares Logistics Kurucu Ortağı Engin Kırcı, bu yıl Avrupa’daki şirketlerinin gücünden faydalanarak, Avrupa ülkeleri ile Azerbaycan ve Gürcistan arasındaki taşımalara ağırlık vereceklerini açıkladı. 




Ares Logistics Ro-Ro taşımalarını arttırıyor


Yayın: 17-05-2022
Kategori: Lojistik

Türkiye’nin ithalat-ihracat taşımacılığında Ro-Ro kullanımı yaygınlaşıyor. Geçen yıl ihracat-ithalat yükü taşıyan dolu araçların yaklaşık yüzde 17’si Ro-Ro seferlerini kullandı. Ares Logistics Kurucu Ortağı Engin Kırcı, Avrupa ve Kuzey Afrika taşımalarında yoğunlukla kullandıkları Ro-Ro gemilerinin, zamanında teslimat açısından önemli avantajlar sunduğunu ve artan uluslararası ticaret hacmine önemli katkı sağladığını söyledi.




Ares Lojistik, filosunu Actros çekicilerle büyüttü



Ares Lojistik, TruckStore’dan satın aldığı 15 adet Mercedes-Benz Actros 1845 LsnRL ile filosundaki Mercedes-Benz yıldızına sahip araçların sayısını 230’a çıkardı.




Ares Logistics, Romanya’da yatırıma devam ediyor


Yayın: 15-08-2023
Kategori: Lojistik

 Ares Logistics, Romanya’daki faaliyetlerini genişleterek sürdürüyor. Romanya’da şirket satın alma opsiyonlarını da değerlendiren Ares Logistics, ülkedeki araç yatırımını yüzde 20 artırdı.